истории

PartyMe овце
Ние сме PartyMe
15 август 2019

Ние сме PartyMe

Здравейте!

Ние сме екипът на PartyMe – проектът, спечелил второто място във Финалното състезание на Тийноватор за 2018-2019 година. Тук сме, за да ви разкажем малко повече за нас, за PartyMe и за пътя, който извървяхме като екип през изминалата учебна година.

Каквa е нашата идея?

PartyMe e онлайн платформа, чиято цел е да направи организирането на детски рождени дни лесно, бързо и удобно за родителите. Сайтът предоставя списък с повечето детски парти центрове в София, както и подробна информация за всеки един от тях – местонахождение, контакти, снимки, описание и други. Веднъж избрали подходящото за тях място, родителите имат възможност безплатно да заявят резервация, спестявайки си време и усилия.

Първоначалната ни идея беше да създадем платформа, която да може да се използва всеки път, когато се организира парти, независимо дали е за рожден ден на всякакви възрасти, абитурентски бал, фирмено или коледно парти. Това е и нашата цел, ние продължаваме да работим за постигането ѝ дори след края на програмата Тийноватор.

Как започна всичко?

В кинозалата на СМГ! Да, звучи странно, но всъщност там се проведе първата презентация на Тийноватор, на която повечето от нас присъстваха. Идеята да бъдем част от клуб, в който ментори с опит в бизнеса и предприемачеството ще ни помогнат да направим първите си стъпки в тази сфера, ни хареса от самото начало. Така с течение на времето от група приятели се превърнахме в добре сработен и свръхмотивиран екип.

През учебната 2018-2019 година преминахме през какво ли не – раздаване на анкети, преговори с управители на парти центрове, изграждане и усъвършенстване на уебсайт, консултации с адвокати и предприемачи, презентиране пред инвеститори и т.н. – все неща, с които трудно сме си представяли, че ще се сблъскаме сами, а ето ни сега, на 17-18 години и на път да започнем наш собствен бизнес. Доста вълнуващо, нали?

През цялата година нашият ментор, Юлиан Софрониев, беше там, за да ни дава насоки и съвети, но не си мислете, че не ни оставяше да грешим. Точно от грешките, които ни оставяше да допуснем, научихме най-много.

На финалното състезание PartyMe спечели второ място в конкурса за най-добър стартъп проект, специалната награда на ВУЗФ, както и подкрепата на десетки приятели, близки и предприемачи от страната. Гордеем се с това, че успяхме да представим готов продукт пред журито, както и да докажем неговия потенциал чрез хилядите хора, които са посетили платформата ни за толкова кратък период от време.

Кои сме ние?

Въпреки че сме от СМГ, до един сме готини!

Ивайло Илиев е строгият, но справедлив лидер на нашия екип и макар това да звучи като проста задача, тя носи много отговорности. Той се занимава главно с разпределянето на отделните задачи между останалите, координацията на работата и поддържането на мотивацията сред нас.

Ирен Димитрова беше презентаторът на нашия проект на финалното състезание и отговаря за маркетинга и връзките с обществеността. По-конкретно тя се занимава с популяризирането на PartyMe – управлява Facebook страницата и News Feed-a на сайта, също така се свързва с парти центровете, потребителите и медии.

Александър Георгиев изготвя Investment deck, с който ще се представим пред бъдещите инвеститори. Също така често изпълнява част от хилядите други задължения, свързани с проекта, като например преговорите с управители на парти центрове. Това е една от най-отговорните задачи, защото от презентацията зависи дали ще успеем да сключим партньорство.

Алекс Вукадинов на практика вдигна сайта така да се каже от нулата, а когато го посетите, няма да повярвате, че започвайки, той нямаше никакви познания в сферата. Учейки се „в движение“, той успя да развие платформата и не спира да намира начини да я усъвършенства.

Алекс Софрониев е от скоро в екипа на PartyMe, като той се включи активно в работата по сайта. Използвайки опита и познанията си в различни области от сферата на бизнеса, той често се занимава с research и ни запознава с компетентни хора, готови да ни дават насоки.

Ако сте любопитни да видите какво успяхме да постигнем, заповядайте на partyme.eu, a ако искате да научите повече за нас, можете да посетите и последвате нашата Facebook страница.

Надяваме се с историята си да сме успели да ви мотивираме да не изпускате възможността да се включите в прикючението „Тийноватор“ и да започнете да вземате живота си в свои ръце. Нямате представа какъв огромен потенциал имате да промените света само със силата на упоритостта и доверието помежду си!

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор