смесен онлайн клуб

Клуб 21

Смесен онлайн клуб с ученици от Ботевград, Гълъбово, Дупница, Долна баня, Кърджали, Пещера, Сливен, Ямбол, Кюстендил, Габрово, Разлог, Монтана, Смоляновци, Шумен, Ботевград, Панагюрище, Дянково.

Ментори: Светла Пармакова и Мария Сивкова

Михалина Георгиева

През последните години Михалина се занимава основно с User Research. Смята, че е страхотна специалност, защото е в основата на предприемачеството и всяка нова идея. Имала е възможността да се образова в Берлин (HPI School of Design Thinking – d.school) и Хелзинки (MBA, Service Design Innovation). Практикува в международни стартъпи и корпорации. През последните 2 години е съосновател на спортна платформа Beyond Berlin, която цели да демократизира елитни спортове и да даде възможност на всеки да участва. В момента работи като Customer Insights Team Lead в H&M, Берлин.

Вярва, че иновативните идеи се раждат, когато хора с различни умения, начини на мислене, стилове на работа и възраст работят заедно. Включва се като ментор, заради това, но и за да черпи вдъхновение от учениците, докато дискутират нови решения и идеи.

Ментор на смесен онлайн клуб. Базирана в Берлин/София.

Юлиан Аспарухов

Юлиан има успешна 13-годишна корпоративна кариера преди да поеме по пътя на предприемачеството през 2014 година. Един 6-годишен неуспешен стартъп му дава опита и знанията да основе FFStars (Фентъзи Футбол Старс) и да я развие – над 1 млн. лева (до момента) привлечено финансиране от VC и Angel инвеститори. Има успешен пробив на чужди пазари с FFStars – Ирак, Палестина, Кувейт, Катар, Оман, с над 20 000 потребители.
Споделя, че едно от нещата, които винаги е било от първостепенно значение за него е да се формира предприемаческа среда и дух в България, защото само така може да се отвори път за нови, свежи и успешни млади хора, които да създават и добавят стойност.

Ментор на смесен онлайн клуб. Базиран в София.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Да създавам и добавям стойност на обществото и света чрез проектите си. Семейството ме вдъхновява най-много по трудния път към успеха.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Енергия, търпение, постоянство и желязна воля да не се откажеш някъде по пътя.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да вярват в себе си и да не се предават пред трудностите.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Финансова грамотност и Предприемачество.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото искам качествено и по-добро бъдеще за все повече деца в България. Днес това са деца, а утре са бъдещето на България.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор