ментори

Eлена Иванова

София

Елена е съосновател на маркетинг и дизайн агенция The Sour Studio. По професия и призвание е маркетолог и експерт по комуникации.

Завършва ПМГ Васил Друмев във Велико Търново със специалност математика с немски език, но не продължава развитието си в сферата на точните науки. Образованието й в училище я учи на най-важните неща в живота, включително прагматичност и трудолюбие, които и до ден днешен балансират креативната й същност. Казва, че тези качества й помагат всеки ден, за да взима рационални решения – особено в работата.

Елена е магистър по Връзки с обществеността. Работи в сферата на маркетинговите комуникации.

Ментор в София.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновяват ме близките ми хора – моето семейство и приятелите ми.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Мотивацията, усилията, които влагаме, както и хората, с които искаме да я реализираме.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да откриват мотивацията в себе си, защото тя зависи само и единствено от тях. И да работят в екип, за да има с кого да споделят успехите си.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученичка?

Предмети, свързани със социалната реализация на учениците. Така ще бъдат по-добре подготвени – административно и морално – за отговорностите си като възрастни.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Мисията на Тийноватор ме вдъхнови да се включа, защото засяга много важни въпроси за развитието на младите хора и тези от тях, които искат да се развиват в сферата на предприемачеството. Смятам, че мога да им помогна да преодоляват вътрешните си съмнения, да се справят с провалите, да се радват на успехите си и да продължават да мечтаят.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор