ментори

Яна Петрова

София

Яна е завършила Журналистика и комуникации, но страстта ѝ към добрата храна и готвенето като споделено изживяване я водят до създаването на CoKitchen преди 7 години – мястото, на което мотивирани непрофесионални готвачи могат почасово да готвят за други хора с подбрани продукти. Бизнесът подкрепя също малките местни производители и “спасява” продукти с изтичащ срок на годност.
Яна има дългогодишен опит в сферата на маркетинга и организацията на събития. Смята за свой най-голям успех това, че в годините на битки е съхранила непримиримостта си към нечестностите и не вярва в провалите като нещо различно от поредни уроци.

Ментор в София.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Отделни личности, които са успявали да бъдат ръководени единствено и само от принципите си, независимо от неудобството, което това създава.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Постоянство и устойчивост, (само)анализ и екип със споделени ценности.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Ако силно вярват в идеите си, да минават през трудностите с рационална увереност. Тях ще ги има винаги, но само без да бързаш и без да спираш, ще стигнеш устойчиво до целта си.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Непримиримост към остарелите авторитети и доживотно живо любопитство.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

За да разкажа за собствените си уроци, вярвайки, че през разказите често намираме пропуснати неща, но и да не застивам на едно място, смятайки себе си за единствен източник на знания и опит.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор