ментори

Юлиян Христов

Варна

Разкажи ни за себе си.

Имам 7 години опит в сферата на зъботехниката.

Един твой успех и един провал.

Успехи и провали няма, само грешна гледна точка.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Още докато учих, разбрах, че мога да бъда полезен на хората, а за да имам свободата да го правя, трябваше да развия собствен бизнес.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Много труд, пот, труд и още труд. Да бъдеш достатъчно контактен и социален, за да имаш подкрепа и да си добре разбиран от хората в обкръжението ти.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да могат да си извъртат гледната точка за секунди, за да видят новите възможности, без значение от ситуацията. Също винаги да използват събитията в своя полза.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Да се учим от опита на успели хора в идеите си.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Когато споделяш опита си, не само зараждаш идеи у слушателите, но и започваш да разбираш по-добре себе си. Ще е забавно, полезно и се надявам да бъда полезен на младите. Искам да помагам и аз така, както ми беше помогнато на мен.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор