ментори

Цвети-Слава Асенова

Враца

От 16-годишна Цвети-Слава съчетава образованието си с работа, различни стажове и проекти в България и чужбина. Имала е възможност да черпя опит от Заедно в Час, YOUTHub, Olde Vechte (в Холандия), програма BASE, Академия НИКЕ и др.

Бримки (Brimkie) е бизнесът, който развива в последните три години. Каузата им е да създават подаръци от рециклирани материали и да предлагат работа на дами в уязвими групи. Наскоро е открила и първия си физически обект – Ателие Бримки, където работи с младежи и осъществява събития.

Вярва, че едно от най-смислените неща е да направиш нещо по-голямо от себе си, а менторството и обучението е двустранна и обогатяваща комуникация за всички участници.

Ментор във Враца.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Предизвикателствата, усещането за удовлетвореност и израстване когато се преодоляват. Те са спътници на развитието, а ако няма предизвикателства значи не се движим напред.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Постоянство, дори и по начало нещата да не се случват, да се стигне до работещ вариант, а впоследствие и до успех.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да уважават стремежите на другите човеци, както и своите собствени.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Гражданско образование.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото едно от най-смислените неща за мен е да направиш нещо по-голямо от себе си и защото менторството и обучението е двустранна и обогатяваща комуникация за всички участници.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор