ментори

Цветелина Гаврилова

София

Разкажи ни за себе си.

Завършила съм две магистърски програми в България и в Япония – по стратегическо управление и медиен дизайн. Работила съм като маркетинг мениджър в компании от различни сектори на услугите и потребителските стоки, а от 7 години съм продуктов мениджър в технологични компании. В себе си занапред искам да развивам коучинг умения.

Един твой успех и един провал.

Чувство за успех и удовлетворение изпитвам в две ситуации – когато съм успяла да подкрепя и да повлияя с нещо положително друг човек и когато съм успяла да преодолея вътрешно мое ограничение. Провалите са ме научили, че подкрепа може да се получи от най-неочаквани места.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновявали са ме личности и професионалисти, с които ме е срещал животът и от които съм успявала да науча каква искам да бъда.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Фокус върху малкото, което ще реши истински проблем, екип, на който да имаш доверие и много упорита работа.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да отстояват себе си, да предизвикват себе си и да не се струват да грешат – грешен е само неопитаният начин.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученичка?

Работа в екип, въздействаща комуникация и активно експериментиране.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Ще ми се да подкрепя младежите да достигнат до и да реализират вдъхновяващи идеи, както и да им споделя „шорткъти“, които биха им помогнали да реализират целите си по-бързо.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор