ментори

Цветелина Асенова

София

Ментор в София

Разкажи ни за себе си.

Работя в областта на управлението и  развитието на човешки ресурси близо 10 години, от общо 20 години професионален път в корпоративния свят. Най-любимите ми сфери са личностното развитие и подобряването на качеството на живот (wellbeing). Последното съм приела и за своя мисия – да допринасям с каквото мога за повишаване на удовлетвореността и благоденствието на хората в моето обкръжение. За мен е изключително зареждащо да съм част от положителните промени, които се случват с другите!

Завършила съм Бизнес администрация в хърватското Cotrugli Business school и във времето съм преминавала различни обучения и курсове в сферата на човешките ресурси, лидерството и личностното развитие. През последните години фокусът ми е върху изграждане и управление на екипи, справяне с конфликти и създаване на култура и ценности, което и в момента правя активно с две чудесни компании – Ендевър България и Тайгър Технолоджи.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Винаги ме е вдъхновявала идеята да създаваме по-благоприятна среда и възможности за по-качествен живот в България, заедно добри и стойностни хора.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Кураж, устойчивост, подходящи знания, гъвкавост и изобретателност.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да се справят с трудни ситуации, да бъдат адаптивни и да взимат качествени решения.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученичка?

Ако някой преподаваше „как да разбираме себе си и другите и как да общуваме пълноценно“, със сигурност животът ми щеше да е много по-различен 🙂

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Заради приноса, който има Тийноватор към изграждането на полезни знания, нагласи и умения при тийнейджърите. Това е много подходящ момент от техния живот за избор на житейска и професионална посока. И заради възможността за създаване на по-благоприятна среда 🙂

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор