ментори

Стоил Василев

Благоевград, София

Разкажи ни за себе си.

Завърших бакалавър в Свищов със специалност Финанси. През годините съм минал успешно 2 нива на CFA. През няколко години решавам и се връщам в училището, като в момента карам едногодишна програма за финансова стратегия. Работил съм във инвестиционен фонд за търговски имоти, компания за финансови услуги и инвестиционен посредник. В момента отговарям за Финансирания, M&A и връзка с инвеститорите в компания за платежни услуги SumUp. 

Един твой успех и един провал.

Имам много успешни сделки, но най-големите ми неуспехи са свързани с провал в отношенията ми с хора, които иначе уважавам професионално.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Виждам всяка професия като изкуство и винаги съм се вдъхновявал от това да измислям нови и различни начини да правя иначе рутинни неща.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Фокус и постоянство! Никой не е успял ако е разпилял капацитета си на много места, или ако се е отказал при първия неуспех.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Желанието да учат нови неща, както от успехите, така и от неуспехите си.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Математика – бих се опитал да покажа какво би било приложението на всички теоретични постановки в реалния живот.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Смятам, че хората се формират като личности в тинейджърските си години и е важно да има някой, с когото да говорят, за да вземат по-информирани решения.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор