ментори

Стан Кирилов

Стан Кирилов

София

Представи се в 5 изречения

Здравейте аз съм Стан, на 34 години съм, с 15 години професионален опит в областта на дизайна и предприемачеството. Собственик съм на дигитална агенция в София, която е насочена да помага на стартиращи компании и предприемачи да реализират успешни дигитални решения. В момента имам честта да работя с многобройни клиенти от целия свят, включително Америка, Германия, Великобритания и др. Винаги съм искал да създавам успешни продукти, които да улесняват живота на хората и да правят ежедневните им задачи по-благоприятни.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Имам експертиза в създаването на цялостни бизнес решения – от проучване и стратегия, до тяхното планиране и изпълнение. Повече от половината ни проекти са във финансовата сфера.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Най-добрата и успешна бизнес идея която имам е дигиталната ми агенция, която обединява наистина талантливи и любознателни хора, стремящи се да са от полза на тези, които се опитват да променят света.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Тук ще получите неконвенционален отговор. Най-голямо вдъхновение черпя от моя син, който е на две и половина. Достатъчно е само да го погледна или да си помисля за него, за да продължа напред в борбата и упоритостта към това, което искам да постигна. Създадох своята агенция малко след като той се роди. И оттогава това е, което ме вдъхновява и ми дава сили да продължа.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Да бъде реализирана в точния момент, когато хората имат нужда от нея (може те все още да не го знаят). Важно е да има ясно дефинирана бизнес цел и стратегия как да бъде постигната. След това грешките – колкото повече и колкото по-рано, толкова по-добре.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Да дефинират проблеми от реалния свят, които никой все още не е решил. Винаги да започват първо с проблемите, а не с решенията. Другото важно нещо е отборната игра, един бизнес е толкова силен, колкото сбора на хората които го създават.

Защо тази програма е важна?

Ако имаше кой да ме научи на всичко това, което знам днес, но преди 15 години, животът ми щеше да се развие по съвсем различен начин. Смятам, че мога да помогна на децата да имат по осъзнат старт в живота след училище.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор