ментори

Силвия Пенчева

Казанлък

Разкажи ни за себе си.

Аз съм главен асистент и доктор по философия. Освен това работя като регионален мениджър във фирма за клинични проучвания, което е коренно различно от това, което съм учила, но пък е доста нетрадиционно и интересно.

Един твой успех и един провал.

Мой успех е, че станах доктор на науките с постоянство, труд и собствени усилия, докато работих на две места и по този начин успях да се развия без чужда помощ. Пример за провал, който ми е дал добър урок, е един момент от живота ми, в който останах сама и трябваше да започна да градя от нулата в нов град без работа, доходи и приятели. Тогава разбрах, че каквото и да се случва, човек винаги може да започне отначало и винаги ще се намерят хора, които да повярват в него.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновява ме моята майка, която много държеше на качественото образование. От нея съм научила, че мога да постигна всичко.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Работа в екип, добра организация и търпение.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Постоянство и креативност.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученичка?

Умението да обичаш себе си.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото обичам да работя с деца и смятам, че има какво да им предам от моя опит и защото съм готова за нови приключения.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор