ментори

Светла Тодорова

Пловдив

През 2004 г. Светла участва като партньор в създаването на Easy Consult – консултантска компания, специализирана в предоставянето на услуги по обучение и подбор на персонал. Почти целият ѝ професионален опит е свързан с предприемачеството.
През 2009 г. създава в партньорство Mosaic Training и оттогава работи като обучител в сферата на меките умения и визуалната комуникация. Тя е и сертифициран сугестопедагог – реализира работилници по визуално мислене, в които подкрепя участниците да започнат да използват семпли рисунки като инструмент за мислене, учене и общуване.
Споделя, че на житейския етап, в който се намира, Тийноватор ѝ звучи като чудесна възможност да предаде нататък опита си и да подкрепя младежи да изграждат умения за реализация мечтите им.

Ментор в Пловдив.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор