ментори

Радослав Вълчев

Хасково

Разкажи ни за себе си.

Завърших средното си образование в Езикова гимназия “Проф. д-р Асен Златаров”. Магистър съм по Право от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, също така и магистър инженер по Технология на млякото и млечните продукти от Университет по хранителни технологии – Пловдив.

От 17 години се занимавам с производство на машини за млекопреработвателната промишленост. Всеки един провал ми е бил добър урок как следващият път да направя нещата така, че да постигна успех.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Предизвикателството да изпитваш постоянно себе си! А и когато създадеш нещо, което да е полезно за много хора, удоволствието е несравнимо.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Дързост, упоритост и пълна отдаденост за постигане на крайната цел.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Комуникативност. Да умеят да изслушват и да работят в екип.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Повече практика във всички области. Например да разработиш тема или проект, който да представиш пред съучениците си и да защитиш тезите си в дискусия.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Няма по-благородно нещо от това да предадеш знанията си на бъдещите поколения. 

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор