ментори

Николай Димитров

София

Николай е завършил Великотърновския университет с приложна лингвистика – немски и английски език. След 10 години в чужбина, започва да инвестира активно, както на финансовата борса, така и в предприемачески проекти. Развива своя компания за подбор на персонал през последните 3 години. Освен това е в процес на регистриране на фондация, която да подпомага младите хора.

Ментор в София.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Един от най влиятелните хора, които съм чел и гледал е Jim Rohn и Napoleon Hill с книгите „Мисли и забогатявай“ и „Да прецакаш дявола“. Също така Дейл Карнеги.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

План за изпълнение с ясно зададени стъпки и времева рамка за отделните стъпки. Начин за измерването на резултатите и явно определние кога си супял да си постигнеш целта и кога не.

Да имаш по опитен ментор, пред когото да си отговорен и който да ти дава насоки.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Най-силно усещам, че мога да предам позитивната гледна точна, че като паднеш 20 пъти, ще станеш на 21-я път, както и че винаги има начин и път и ако го търсиш, ще го намериш.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Как сам да намираш решенията на проблемите си и да си следваш взетото решение.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Сигурен съм, че ще е много възнаграждаващо да гледаш как младежи израстват пред очите ти и успяват да се справят с трудностите в живота и бизнеса – това от егоистична гледна точка; а за тях също съм сигурен, че ще могат много да вземат. Човек трябва да връща, не само полоучава.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор