ментори

Михалина Георгиева

смесен онлайн клуб

През последните години Михалина се занимава основно с User Research. Смята, че е страхотна специалност, защото е в основата на предприемачеството и всяка нова идея. Имала е възможността да се образова в Берлин (HPI School of Design Thinking – d.school) и Хелзинки (MBA, Service Design Innovation). Практикува в международни стартъпи и корпорации. През последните 2 години е съосновател на спортна платформа Beyond Berlin, която цели да демократизира елитни спортове и да даде възможност на всеки да участва. В момента работи като Customer Insights Team Lead в H&M, Берлин.

Вярва, че иновативните идеи се раждат, когато хора с различни умения, начини на мислене, стилове на работа и възраст работят заедно. Включва се като ментор, заради това, но и за да черпи вдъхновение от учениците, докато дискутират нови решения и идеи.

Ментор на смесен онлайн клуб. Базирана в Берлин/София.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор