ментори

Милка Стойчева

Благоевград

Още от студентските си години Милка се включва в различни предприемачески инициативи. Като главен редактор в студентската медия AUBG Daily работи активно с партньори и спонсори. Участва е в обучения на акселераторската програма Elevate в Американския университет в България и в състезанието по социално предприемачество Innovation Station.
В отбор с още четирима студенти разработват бизнес стратегия за разрешаването на проблема с дискриминацията към LGBTI+ обществото в България. Печелят първо място, което им дава възможността да участват в международното състезание за социални предприемачи в Баку.
В момента развива малък бизнес, свързан с преподаване на английски език на деца в начално училище.
Вярва, че може да помогне на Тийноваторите със своята позитивна енергия, хъс и креативна мисъл.

Ментор в Благоевград.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор