ментори

Мила Петрова

София

Мила има дългогодишен мениджърски опит в Shell, където започва в сферата на финансите и преминава в ритейл и работи като Търговски директор на компанията.

Мила има опит с работа с екипи както в страната, така и в чужбина.

Отскоро стартира своя собствена консултантска компания с желанието да допринесе за развитието на хора и компании.

Споделя, че се включва като ментор в Тийноватор, защото иска да допринесе за развитието на предприемачеството в България и вярва, че това трябва да се случва още в тийнейджърска възраст.

Ментор в София.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор