ментори

Мартин Добрев

София

Представи се в 5 изречения

Казвам се Мартин Добрев, на 31 години, роден съм в София. Завършил съм 9ФЕГ и УНИБИТ специалност “Информационно брокерство”. Занимавам се с web development от ученик и имам над 10 години опит в тази сфера. Интересувам се също така от дизайн, бизнес, маркетинг, leadership и mentorship. Участвал съм в няколко бизнеса, като един от тях беше малко училище за програмиране.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

В IT сферата главно.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Една от бизнес идеите ми беше за сайт, който да търси в най – големите сайтове за обяви за автомобили. Тази идея се роди докато си търсех автомобил и по – този начин си улесних процеса по намиране.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Вдъхновява ме моя бизнес партньор Стан Кирилов, също така успешни бизнес хора и лидери като Милин Джалалиев, Simon Sinek, Matt Faulk и други.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Познаване на нуждата на потребителя, контекста, валидацията на идеята и познаване на текущия тренд.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Да мислят, да вникват в проблемите, да бъдат гъвкави и любопитни.

Защо тази програма е важна?

Важно е да се развиват младите хора, да се учат, да мислят и разсъждават, за да могат да постигнат нещо смислено в живота.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор