ментори

Мария Сивкова

Кюстендил

Разкажи ни за себе си.

Завършила съм Американски университет в България през 2021 със специалности Бизнес администрация с маркетинг и Журналистика и масова комуникация. Имам предишен опит в човешките ресурси и маркетинга. В момента съм собственик на дигитална агенция Conversion Century, като сме напълно насочени към SEO оптимизацията на клиентски уебсайтове.

Един твой успех и един провал.

Един успех – успях да стигна от служител в компанията до собственик за 2 години. Даде ми урок, че ако човек е достатъчно мотивиран и работи усилено, може да постигне всичко.

Един провал – провалих стартирането на един проект за онлайн магазин. Даде ми урок, че човек трябва да познава добре сферата и да е подготвен дори и за непредвидените проблеми по пътя.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Мотивацията, която виждам в моя екип. Доволните клиенти, които остават с нас години наред.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Неуморен труд, фокус, отдаденост и вяра в себе си.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да могат да мислят критично и анализират в детайл.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Как да развием емоционалната си интелигентност.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Искам да предам това, което съм научила до този момент и също да мотивирам младите хора да развиват себе си малко по-активно.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор