ментори

Марияна Георгиева

Разград

Разкажи ни за себе си.

Завършен бакалавър МИО и магистър Софтуерно инженерство. Други мои силни страни са маркетингът, английският език, бизнес кореспонденциите и т.н. Амбициозна и организирана личност съм. Опитвам всяка възможност, която ми се предостави. 

Един твой успех и един провал.

Провалите не ги възприемам като такива, а по-скоро вземам поука от тях. От всяка ситуация, има изход/решение. Уроците в живота и бизнеса са ежедневни. Всяка една ситуация те изгражда и дава някакъв урок – бил той добър или лош.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Приятелите, близките и семейството. Виждайки познати, които са успели да изградят бизнес и са амбициозни в живота, се вдъхновявам много. Работата с такива хора е лесна и дори при провал, той не се възприема за такъв – изтупваш се и продължаваш напред.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Много добра комуникация и екип, който да бъде добре сработен.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Хъсът за развитие. Бих се радвала, ако повече млади имат желание да се развиват, а не да стоят в едно и също положение години наред. Иновациите и възможността на младите са ключът към доброто общество.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Определено работата в екип и срещите с непознати хора и екипи. Уменията да комуникираш и да се приобщиш към нов екип са трудни.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Радвам се на желанието, което имат учениците за развитие. Радва ме и това, че в малък град като Разград, учениците мислят как да успеят и евентуално да останат в града, а не да търсят лесното решение – в по-голям град или чужбина.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор