ментори

Маргарита Петрунова

Казвам се Маргарита, по природа и душа съм любопитна и може би затова обожавам работата си, която в ежедневен план се изразява в комуникация с хора – научаване на нови истории, бизнеси, процеси, идеи. На HR език съм специалист по изграждане и развитие на работодателска марка, привличане и задържане на служители, треньор и уъркшоп фасилитатор. Чрез всички тези дейности се чувствам изключително удовлетворена професионално, а практиката по кариерното ориентиране и консултиране е моя лична кауза. В последните 6 години съм в ролята на предприемач, съосновател на IdeaDrive –  консултантска компания,  в която помагаме на HR-и и мениджъри да създадат положително преживяване за своите служители, да ги развиват личностно и професионално, да ги правят щастливи и ефективни, да покажат историите им.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Човешки ресурси, Маркетинг и комуникации, Изграждане на работодателски бранд, Бизнес развитие

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

IdeaDrive – появи се като естествено продължение на професионалния ми път до онзи момент.

Кой или какво те вдъхновява за бизнес начинания?

Преплитането на интуиция, пазарна нужда и ценностна система при мен е катализатор за бизнес начинания. Не винаги ми стигат силите да ги реализирам обаче – много дини под една мишница не става:).

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Правилния момент и правилните хора, с които да ги реализираш. Работа, търпение и доза късмет, може би:).

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Правилна самооценка, умения да се представят добре, фокусираност, упоритост. 

Защо тази програма е важна?

Защото може да постигне различни цели – освен, че ще предадем на тийнейджърите знания за това как да станат предприемачи, всъщност ще ги подготвим за реалния живот – ще им помогнем да открият и развият силните си страни, да се ориентират професионално, да развият важни умения за справяне с различни ситуации.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор