ментори

Калин Георгиев

Калин Георгиев

Враца

Представи се в 5 изречения

Бързомислещ и енергичен предприемач. Завърнах се в града под Околчица след като близо 20 години живях, работих и трупах опит в Англия, Испания и Малта. Въпреки, че семейството е винаги на първо място, прекарвам повечето си време работейки. Ако слънцето се е показало и гората раззеленила, нищо не ми доставя по-голямо удоволствие от това да се отправя с велосипед към Врачанския Балкан. Не гледам телевизия.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Сферите в които имам опит са ИТ и Маркетинг. Създадох първият си сайт в далечната 1999г и се занимавах предимно с уеб девелопмънт до 2008. След това започнах да наблягам повече на SEO, PPC, SMM, Affiliate Marketing, Growth Hacking etc. В момента управлявам собствената си агенция по Дигитален Маркетинг.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Най-добрата може би е създаването на водещият портал за имоти в Малта. Идеята се появи по класическият модел – виждаш, че съществува проблем и му намираш решение.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Малко са нещата по-вдъхновяващи от това да видиш пред очите си как една идея се превръща в реалност и оставя положителна следа не само в твоя живот, но и в този на други хора.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Amat victoria curam – Успеха в бизнеса често е на страната на по-подготвените. Голяма доза ентусиазъм и капка късмет също помагат доста.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Способността да се фокусират над важните неща в един проект. Много идеи не биват осъществявани успешно, само защото прекалено много време, енергия и ресурси се насочват към маловажни за крайния резултат неща.

Защо тази програма е важна?

Програмата е важна защото дава възможност да се изгради този така необходим мост между теоретичните знания, придобивани в училище и практическите умения, нужни за развитие в реална бизнес среда.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор