ментори

Илия Митков

Благоевград

Илия е счетоводител по професия, но интересите му в бизнеса стигат по-далеч – в областта на маркетинга и продажбите. Фокусът му е в целеполагането, изграждането на екипи и процесите. Има собствена счетоводна кантора. Занимавал се е и със създаване на уеб сайтове, бил е финансист, ТРЗ, търговски представител, кредитен експерт за фирми. Има докторска степен по Природна география – Науки за земята в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Като свой най-голям успех определя стартирането на собствена счетоводна кантора. 

Ментор в Благоевград.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?Вътрешният ми стремеж към развитие и проява на най-доброто, на което съм способен. Желанието ми да съм полезен на хората, да предлагам качествена услуга, независимо от сферата на работа.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Желание, план, целеполагане, стратегия, ресурси – пари, време, хора, технология и ноу-хау.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Най-важното умение за мен е постоянството, с него човек може да постигне всичко. Около него се градят и търпението, волята, амбицията.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик?

Вярата към успеха.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Заради възможността да изляза от зоната на комфорта, както и за нови знания и умения, за изграждане на контакти, вид предизвикателство към самия мен. Искам да покажа на младите хора, че и те могат да се насочат по-рано към своите силни страни и интереси.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор