ментори

Илиан Коджахристов

София

Илиан е бакалавър по Човешки ресурси и магистър по Маркетинг с рекламен мениджмънт. Преминал е през компании като CIP Marketing, Adidas и Econt. Развива и няколко свои проекта, предимно във fashion/e-commerce индустриите. От почти 2 години развива най-големия социален маркетплейс за дрехи в България – Push Marketplace.

Кажи ни за един товй провал и един супех.

Успех: С Push Marketplace вече шести път успяваме да сме най-тегленото приложение в българския App Store. 

Провал: В гимназията бях много лош ученик. 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновява ме това да създавам и давам добавена стойност за другите хора около мен. Или просто казано – да правя неща, които са от полза на хората около мен.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Много работа, хъс, желание… И добри партньори.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да не се отказват. Толкова е просто. Каквото и да правят, в каквато и среда да е, просто не трябва да се отказват, защото хубавите неща стават трудно.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Решаване на реални казуси от живота, бизнеса и работата. Това те учи на толкова много и ти показва колко суров реално е светът около теб. Решавайки и виждайки това, ти започваш да мислиш логически и да решаваш проблемите доста по-лесно.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото, ако имаше Тийноватор, когато аз бях 10-11 клас, това щеше да е най-готиното нещо извън училище. Затова сега, участвайки в шестото издание, се надявам да помогна на повече деца да се развиват, докато са още в училище.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор