ментори

Ивайло Кърмазов

София

Ивайло има над 15-годишен опит като предприемач, основно в софтуерната индустрия с няколко различни компании, една от които е придобита от американска публична компания.
В момента основният му фокус е позицията му като SVP в GAN, където управлява екип от 30+ души. Компанията създава игри за американския и европейския пазари. Участва и в още две софтуерни компании – едната е сред лидерите в изработка на e-commerce решения в България – Grind Web Studio, а другата е подразделение на Grind и се занимава с изработка на мобилно приложение за индустрията.

Ментор в София.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор