ментори

Женя Янкова

Женя Янкова

София

Представи се в 5 изречения

Казвам се Женя, по професия съм маркетолог, по душа изследовател. Харесва ми да поглеждам през философската страна на нещата. Намирам динамиката на развитие на процесите в наше време за изключително вълнуващо явление. Основната мисия, която бих си определила в хода на тези промени, е да постигна относителен баланс във всички аспекти на живота. Обичам: музиката, книгите, природата, стойностните разговори, новите преживявания и времето, в което живеем.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

В развитието и растежа; дигитален маркетинг; управление на хора и процеси.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Не мога да избера конкретно една, всички са ми много добри. Най-мотивиращата идея, обаче, на която съм попадала е споделянето на цялата информация с възможно най-много заинтересовани, с цел цялостно развитие на пазара и повишаване на икономическите ни и бизнес умения на едно по-национално ниво.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Много са. Мога да почерпя вдъхновение от почти всичко, което ме заобикаля – приятели, книга, съществуващ проблем, работна среда. 

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Определяне на ясна и конкретна цел. Няма как да се стигне някъде, ако е неясна посоката. И още – сработването на замесения екип, упоритост, нестихваща мотивация, желанието за непрекъснато развитие.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Провал не съществува, има само тежки уроци и кофти примери. Много важно е да не забравяме да се забавляваме, по време на всеки житейски или бизнес процес, само така може да се постигне истинско удовлетворение.

Защо тази програма е важна?

Вярвам, че в образователната система има доста пропуски в развитието на лидерството, презентационните умения или меки умения, които са от съществено значение в в реална бизнес средата. 

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор