ментори

Екатерина Грачанлиева

Гоце Делчев

Разкажи ни за себе си.

Имам бакалавърска степен по Изкуства и Хуманитарни науки към Open University, Milton Keynes. От 2017 се развивам в сферата на дигиталния маркетинг, като съм завършила множество курсове за усъвършенстването ми като професионалист. 

През последни три години работя за реализирането на Resono, приложение за подготовка на ученици за НВО и съм куратор на съдържание за международна компания. Все още се уча и се провалям всекидневно и се надявам това да продължи. Най-ценният урок, който съм научила е, че по-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото да живееш провален, без да опиташ.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Не мога да идентифицирам конкретен източник на вдъхновение. По-скоро самият живот в България е доста стимулиращ за развитието на нови бизнеси. Има голямо поле за изява за тези, които търсят решения на съществуващите проблеми.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Постоянство и хъс (не говоря за страст, а да си обсебен от идеята, да ставаш и да заспиваш с мисълта за нея.)

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Борбеност. В живота има много трудности, за много малко от тях можем да се подготвим. Ако знаем как да се изправим лице в лице с неприятните изненади на живота, нищо няма да ни спре.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Наистина практически умения – от това как да готвиш или смениш крушка до това как да управляваш собствените си финанси или как да си направиш CV.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото ще е много забавно и мотивиращо изживяване.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор