ментори

Диана Дворска

Диана Дворска

София

Представи се в 5 изречения.

Казвам се Диана Дворска, на 32г. от София. От 4 години се занимавам с Project Management в Атлон и от 3 съм съосновател на Youth Talent Network, сдружение, което подпомага личностното и кариерното развитие на младежите в България. Обичам да съм сред природата и най-вече в планината, било то на преход или скиорствайки. Обожавам кучета и точните хора. Когато не съм на работа или не действам по сдружението си „открадвам“ време и пътувам.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Партньорства.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Беше преди 7 години, когато се върнах в „бащината“ къща след година учене далеч и видях колко много книги събират прах, а колко нови бих искала да прочета. Така ми хрумна идея за платформа за размяна на книги по интереси. Дали е най-добрата идея е спорно, смятам, че предстои, но искрено ме жегна и се включих в Start Up Weekend Sofia – събитие, което и до ден днешен остава много специално за мен.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Хората, с които работя.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Постоянство и добър екип.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Да приемат обратна връзка, както и да вярват в идеите си и да действат смело с тях.

Защо тази програма е важна?

Защото дава увереност и нагласа „аз мога“, която отваря врати. Също – чрез практика и по забавен и интересен начин оформя много ключови умения.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор