ментори

Деница Радева Райчева

Варна

Разкажи ни за себе си.

Завърших ВИНС, бакалавърска степен със специалност Маркетинг, след което се преместих в София, където завърших магистърска степен, специалност Рекламен мениджмънт и брандинг. Мислех си, че никога няма да имам възможността да работя в тази област, след безброй провали да ме вземат на стаж, вероятно поради липсата ми на убедителност и вяра във възможностите ми тогава.

Животът след това ме завъртя в друга посока и започнах своята кариера като треньор по фехтовка и плуване, което е и причината да имам треньорска квалификация от НСА. Появилата се пандемия беше причината да поема отново смела за мен крачка – този път към корпоративния свят. Започнах като агент, което ми даде възможността да навляза в спецификата на този вид работа.

Имах късмета да срещна правилните хора, от които да получа нужни умения и знания, и не след дълго постигнах своя първи професионален успех, а именно да поема позицията Community manager. Също така съм и в маркетинговия тийм на компанията.

Един твой успех и един провал.

Вдъхновява ме достъпът до по-опитни от мен колеги. Това е чиста благословия, а не заплаха. Не ги приемам като конкуренция, тя за мен трябва да е само на спортното поле. Имам късмета да работя със страхотни колеги, които ме мотивират и вдъхновяват в професионалния ми път.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Най-вече способността да осъществиш с дела тези идеи, чрез добра организираност и добри лидерски способности.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Търпение.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Търпение.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото припознавам тази дейност с работата ми на треньор, където, освен на спорт, се учим и на дисциплина на мисълта, умения да анализираме ситуацията, смелост във вземането на решения, преборване на страхове и желание за постигане на целта като смело я атакуваме.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор