ментори

Денис Иванов

София

Разкажи ни за себе си. 

На 24 години съм и по професия съм архитект. Имам опит е в предприемачеството и архитектурата. Докато следвах, работех по специалността си и основах първия си стартъп, VODORASLO – компания за продукти от микро и макро водорасли за различни индустрии.

Един твой успех и един провал.

Успех е самият ми стартъп – как с добро разказване на историята и презантационни умения успявам дам решения, да набера капитал, без да имам реалното решение „построено“.

Един провал – не успявам да си организирам сутрешната рутина. Изводът е да си вярвам повече и да приоритизирам.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновението съм самият аз и това да съм по-добра версия на себе си с всеки ден.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Да разбереш дали и според други хора са добри идеите и това, което създаваш да има смисъл. Ако има, да си достатъчно дисциплиниран в работата си и намирането на съмишленици. Всичко останало е умело разказване на история и обективно анализиране на обратна връзка, на база на което да се предприемат просто стратегически решения. 

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Как да разкажеш силно история, да създадеш емпатия и да продаваш решението, което си създал, без дори да го имаш в джоба.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Определено това да мислиш отборно, в екип, а не да си индивидуалист. 

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото е нещо естествено да предавам познанието, което нося и да давам възможности, каквито аз не съм имал на тяхната възраст. Ако успея да запаля искра, която да прерасне в предприемачески огън, това би осмислило до голяма степен моето собствено съществуване и това, което правя.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор