ментори

Денимир Димитров | Zero Wave Ltd.

Гост ментори

Денимир Димитров е основател и изпълнителен директор на Zero Wave Ltd. – иновативна компания, която превръща отпадъци в ресурси чрез технологии, които водят до подобряване на цялостното състояние на околната среда. На пазара могат да бъдат открити веган крекери, направени от отпадъчен материал от агрикултурния сектор, а през следващата година на пазара ще излезе протеиново брашно, отново направено от отпадъчен материал. Технологичната компания представя иновация, която бива оценена в цяла Европа. Носител на редица международни награди и признания, от които Forbes 30under30, PwC ESG Innovation Award.

Денимир също така е лектор, ментор и преподавател по бизнес, предприемачество и устойчиви практики.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор