ментори

Дарина Христова

София

Дарина помага на бизнеси, фрийлансъри и експерти да се позиционират успешно в TikTok и Instagram, така че аудиторията да се влюбва в тях и да купува продуктите и услугите им.

За свой най-голям провал Дарина счита фалита на първия й бизнес. Споделя причината: „доверих се на инфлуенсърите да продават продуктите ми, след което обаче реших аз да съм лице на бранда; така продажбите тръгнаха и възстанових бизнеса си“.

Ментор в София.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Най-много ме вдъхновява това как се развиват клиентите ми в социалните мрежи, както и техните финансови резултати.

Вдъхновяват ме и майките, които успяват да работят от вкъщи и да гледат децата си.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Много добре помислена стратегия, много действия и бързо адаптиране към променящата се среда и обстоятелства. И най-вече: светещи очи, абсолютна любов, вяра в проекта и желание да се реализира добре.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да развиват личен бранд в социалните мрежи, ако искат да правят бизнес – това е един от най-силните активи в днешно време за всеки бизнес човек.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Как да продавам уменията си и знанията си.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Темата за предприемачеството ми е любима. Не съм работила с младежи, интересно ми е да видя как мислят те. Смятам, че мога да им предам актуална за тях информация, знания, умения и начин на мислене. И не на последно място – Тийноватор е интересно приключение.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор