ментори

Георги Първанов

Георги Първанов

София

Представи се в 5 изречения

Сериен предприемач в HR сферата. Опит в създаване, успешно продаване и MBO. Силата ми е да събирам по-умни и по-знаещи от мен екипи, които работят успешно заедно, със силна фирмена култура. Чета много, обичам да пътувам. Имам 3 деца, любима жена и голдън ритрийвър.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

HR, Business Development, M&A

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Да създам клуб на почитатели около фирмата ми, който се казва Cteam friends, и има вече почти 300 човека, които ти препоръчват клиенти и кандидати. Идеята се появи преди доста време, носи ни 1/3 от бизнеса.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Удоволствието от това да съм намерил най-добрата работа за човека, да сме направили успешно обучение, да направя хората щастливи. Страхотно е учителя по музика да поиска да стане търговец и да му реализираш мечтата.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Силен екип с голяма амбиция и желание; ясна визия; малко пари не пречат 🙂

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Има един момент, когато развиваш нов проект и е много трудно, 90% от хората се отказват, а успеха е зад ъгала. В такъв момент искам да съм до тях, и да ги подкрепя да продължат.

Защо тази програма е важна?

Защото създава бъдещите български предприемачи и създатели на успешен български и глобален бизнес. Тя създава и основни умения за работа в офис, работна среда, трудови умения, комуникация, презентиране, бюджети.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор