ментори

Георги Георгиев

София

Представи се в 5 изречения

Аз съм един от основателите на веригата за гурме бургер Skapto. Притежавам Магистър по Стратегически Мениджмънт от Rotterdam School of Management, бакалавър по Икономика и Бизнес администрация от Американския Университет в България. Обичам да чета и да научавам нови неща. Интересите ми включват технологии, философия, инвестиции. Свободното си време предпочитам да прекарвам с приятели.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Имам дългогодишен опит в продажбите, организирането на екипи от търговци и на фирмена структура.

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Най-добрата ми бизнес идея беше, че заведение за бургери може да бъде на 1-во място в TripAdvisor. Появи се, като при пътувания забелязах колко много влияе TripAdvisor на избора на клиентите в чужбина.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Изпълнението. Възможността да изпълниш това, което си решил, тогава когато трябва да бъде изпълнено. Няма нищо по-често срещано от нереализирани добри бизнес идеи. Идеята сама по себе си има почти нулева стойност. Изпълнението и е това, което носи стойност.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Вярата, че могат да се справят, колкото и трудна да изглежда ситуацията.

Защо тази програма е важна?

Защото младежите са бъдещето.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор