ментори

Владимир Тодоров

София

Владимир започва работа в сферата на обслужването на клиенти още в университета. Първата му работа е в международна верига за бързо обслужване, където израства кариерно – от супервайзър, през мениджър, до мениджър по развитието. Години наред отговаря за намирането на най-добрите локации, за създаването на екипи и за цялостното развитие – на големи ресторантьорски вериги Организира процеса по въвеждане на стандартите за работа в компаниите, обучението на персонала и контрола върху спазването им.

Счита за свой огромен успех факта, че е оставил трайна следа в системата и организацията на работа на най-големите вериги ресторанти. Казва, че според него някои от тези модели са толкова добри, че ще устоят на времето. 

Ментор в София.

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Усмивките и щастието, изписани на лицата на нашите клиенти в заведенията. Признанието от клиентите е най-ценно за мен.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

На първо място да вярваш в идеята! Това е в основата на успеха. След това са привличането на правилните хора, изготвянето на план и стриктното му следване. За да се превърне една идея в работещ модел, трябва доста труд.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Умението за прилагане на идеите в реалния живот, извън класната стая.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Всичко, свързано с опознаването на света.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Натрупах опит, който трябва да бъде предаден и споделен. Включването ми в екипа на менторите е двустранен процес! Идвам да дам, но и да взема и да науча!

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор