ментори

Виктория Георгиева

София

Виктория Георгиева

Представи се в 5 изречения

Аз съм пътешественик по душа, иноватор по призвание, любител фотограф и страстен читател. По професия – Оперативен мениджър в стартиращи или развиващи се софтуерни компании. Основател и съосновател в различни успешни, и не чак толкова успешни, проекти в разнообразни индустрии. Доброволец в множество благотворителни кампании и организации, мечтател и инвеститор в бъдещето на децата ни. Ментор на ученици, студенти и млади предприемачи.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

Business Development & Sales, People Management, Personal development, Software development/IT

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Бизнес модела на Reedmo и каналите за монетизация. Появи се докато пиех кафе с приятелка, а на съседната маса непознати хора от читателски клуб се срещнаха за да си разменят книги. Тогава си помислих, вместо да монетизираме от Premium profiles, може да предлагаме на потребителите удобни локации на които да се срещат за размяна на книги/учебници, а ние да печелим от реклама. Така е напълно безплатно за потребителите, а заведенията печелят реклама, клиенти и консумация на място.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Майка ми винаги е била пример и вдъхновение за мен, не само като жена с успешен бизнес и семейство, но като човек който започва нови начинания, въпреки собствените си страхове, вярвайки, че ще се справи и гонейки целите си. Винаги ми повтаряше “Няма нищо невъзможно. Ти можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш. Трябва ти само план!”

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Креативност, инициативност, упоритост, постоянство, непрестанно учене и развитие.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Да не се страхуват от провала, тъй като от него много се научава. Да вярват в себе си, да си поставят цели и да ги следват.

Защо тази програма е важна?

Образователната програма далеч не се развива със скоростта, с която се променя животът и заобикалящата ни среда. Според мен, още в детска/тийн възраст трябва да учим децата си на знания и умения, които да им помогнат да успяват в живота. Тийноватор е програма която учи децата да вярват в себе си, подкрепя ги и им помага да развиват важни умения и да трупат знания, необходими за създаването и изграждането на успешен бизнес.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор