ментори

Венцислава Николова

Русе

Венцислава има бакалавърска степен по Стопанско управление и две магистърски – по Бизнес администрация и по Иновации и предприемачество. В момента учи маркетинг в Рим.
Съосновател е на Jump Project – НПО, целяща да запълни дупката между училищното и университетското образование. Собственик е на агенция за човешки ресурси – Workvibes.
В Еконт заема позициите ръководител Подбор на екипи и Център за знание повече от 7 години. Доброволец е и във Фондация “Еконт”, където участва активно в проекти, насочени към знание, образование и растеж на младите хора.
Споделя, че знае колко е ценно да имаш ментор до себе си във важните моменти и че понякога този човек може да предизвика пълна промяна. Вярва в активното гражданско мислене и иска да помогне на младите да отстояват желанията и мнението си с мисъл за родния град и България.

За Венцислава фокус са хората, намирането на тяхното призвание и създаването на условия за свободно човешко развитие.

Ментор в Русе.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Промяната. Винаги съм искала да променям света. От това е продиктувано всяко едно мое решение в живота и бизнеса ми.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Да знаеш защо искаш да реализираш тази идея. После как ще я реализираш и после какво точно ще направиш.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да бъдат адаптивни, мислещи, активни и търсещи.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Умението да си активен гражданин на общността си.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Искам да върна знанията и уменията, които натрупах в последните години. Имам ги, защото с мен работиха истински ментори и експерти в областта на бизнес моделирането, стратегията, бранда. Време е да предам нататък.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор