ментори

Валя Надова

София

Ментор в София

Разкажи ни за себе си.

Завършила съм Американския Университет в България(АУБ) през 2013 г. От тогава работя за развитието на стартъп екосистемата в България като част от фондове за рискови инвестиции. От 2018 г. съм част от екипа на LAUNCHub Ventures и представител на фондация Български Център по предприемачество

Един твой провал и един успех.

Последният ми успех, с който се гордея е, че завършвам EMBA програма, докато успоредно с това работя, развивам екосистемата в България и посвещавам времето си на проекти, които имат значение за мен.

А за неуспех – по време на бакалавъра ми в АУБ не съумях да се възползвам от всички възможности, които се предлагат в този университет. Това ме научи да не пропускам възможности и да ги грабвам, когато са налични. 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Енергията и ентусиазмът на хората, които искат да градят.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Постоянство, екип и късмет.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Умението да работиш с хора, значително различни от теб. 

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Предприемчивост, финансова грамотност и да не се страхуваш от „провал“. 

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Като жури на Уикенда на идеите в предишни години успях да усетя силата на Тийноватор и на положителната енергия, която блика – как да не искаш да си част от това?

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор