ментори

Асен Калоянов

София

Асен е завършил магистратурата си в Техническия университет като инженер- телекомуникации. Има дългогодишен опит в сферата, както в корпоративна, така и в академична среда. Той е собственик и мениджър във фирма за телекомуникации през последните 25 години. Освен това има опит в разработката и продажбата на офис електроника, както и поддръжка на компютърни мрежи.

От 2013 г. насам разработва и реализира софтуери и хардуерни устройства. Допълнително се занимава с администриране на фирми – финанси, инвестиции, кредитиране, преговори с доставчици и клиенти и европейски проекти.

Споделя, че е избрал да бъде ментор в Тийноватор, заради работата с млади хора и удовлетворението от това да вижда енергията и бързите резултати.

Ментор в София.

 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Възможността да мислиш и пралагаш много различни знания и умения и да придобиваш нови.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Според мен всяка доба идея може да бъде реализирана, въпросът е за колко време. т.е. необходими са усилия, но правилно насочени, както и търпение.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Да са упорити , да са креативни и мислещи и да се наслаждават на това, което правят.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Най-общо как да живеем. какво да искаме от управляващите, какво да искаме от администрацията, какви права имаме, как се случват нещата и защо хоратa са такива.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Заради работата с млади хора – удоволствието и удовлетворението да виждаш енергията им и бързите резултати.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор