ментори

Александър Тодоров

Силистра

Александър се занимава с предприемачество от 14 години. Развивал е няколко дейности, като актуалните са: застрахователна агенция на ЗК Лев ИНС в гр. Силистра; Топ Кидс – образователни играчки; био магазин и фреш бар „Киви“; официален представител е за България на брандовете Геномед (хранителни добавки на основата на Алое) и Аскол Електрик (електрически скутери и велосипеди). Занимава се също със социално предприемачество. Основател е на благотворителна инициатива „Чрез Спорт Към Знание“ и е председател на клуб по спортно ориентиране „Азимут Силистра“.

Вярва, че знанията трябва да се предават на младите и иска програмата да се развива и в гр. Силистра.

Ментор в Силистра.

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор