ментори

Александър Ангелов

Пловдив

Александър счита за преломен момент стъпването си в МГ „Гео Милев“ в гр. Плевен. Там намира приятели, разбиране и своята страст към физиката, и в това да разбира как работи светът. Следвайки детската си мечта, заминава за Англия, където учи и работи 9 години. От стажант до одит мениджър в Ърнст и Янг (ЕY) в Лондон, Александър никога не забравя, че иска да се върне в България и да спомогне за прилагането на мотото на EY, “Building a better working world” и в родината си, където вече 4 години работи и се развива в областта на финансите. Александър е е експерт-счетоводител и член на ICAEW, и част от финансовия екип на SAP.

За свой успех счита завръщането си в България, защото успява да прилага професионалния си опит и уменията си тук. 

Кой или какво те вдъхновява и те е вдъхновявало за бизнес начинанията ти досега?

Вдъхновявам се от креативни и мислещи хора, които избират да участват в бизнеса, както като предприемачи, така и като ръководители на компании и екипи. За моя огромна радост в България те стават все повече, и Тийноватор има своите заслуги за това също.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите идеи?

Вяра, упоритост, последователност и добър екип.

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на Тийноваторите?

Умението да преценяват къде и как да влагат времето и енергията си.

Кое умение ти се иска да се преподаваше в училище, когато беше ученик / ученичка?

Изобретателност. Да използваш въображението си, за да създадеш нещо.

Защо избра да си ментор в Тийноватор?

Защото за да построим един по-добре работещ свят, най-голяма възвращаемост ще намерим като подкрепяме младите хора. Моята цел е те да усетят подкрепата ни, за да имат смелост да следват мечтите си и да се забавляват в процеса!

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор