Елена е съосновател на Escreo– стартираща компания, която помага на хората да се изразяват по-лесно, като им позволява да пишат и рисуват по стените. Част е от организацията на Rails Girls Sofia. Елена обича да играе тенис, да танцува танго и да пътува, а от време на време и пише в своя блог Stubborn penguins can fly.

Августина работи в сферата на предприемачеството и финансирането на стартиращи технологични компании. В момента е Мениджър Бизнес Развитие в Biodit Global Technology  – българска хардуерна компания, която разработва, произвежда и продава продукти, базирани на биометрия. Част от професионалния опит на Августина е в Силициевата Долина, където работи в софтуерен стартъп и като инвестиционен мениджър в малък VC fund. 

Владислав определя себе си като ентусиазиран предприемач с редица успешни и неуспешни проекти зад гърба си. “За успешното реализиране на добрите бизнес идеи е необходима смелост, за да започнеш. Постоянство, за да се справяш с трудностите. Лудост, за да го правиш отново и отново.”

От 2013 г. Владимир се занимава със стартирането, развиването и управлението на startup-и в различни сфери. Първата му компания е Jobio – 100% онлайн платформа за оценка и подбор на кандидати за работа. В следващите години развива няколко други бизнеса и проекта, като платформата за гражданско образование – SmartiGraphs, Клуб за иновативно предприемачество – Велико Търново, коуъркинг пространството FreeДом21 и компанията Shivachi – агенция за графичен дизайн и анимация. 

Юлиан е основател и главен изпълнителен директор на Biodit Global Technology и успешен предприемач с повече от 20 години опит в бизнеса, продажбите, мениджмънта, стратегическо развитие и инвестиции. “Програмата Teenovator е важна, защото ще научи учениците да вярват в себе си и в това, че могат да постигнат неща, които не са смятали, че могат”, казва той.

Атанас завършва Управление на печатни медии в Щутгарт, а след това и магистратура по Корпоративен мениджмънт и икономика. От 2011 година Наско смело навлиза в света на дигиталните технологии. Работи за успешни немски стартъпи като DaWanda и reBuy, а в момента стартира собствена компания в България. 

Калин e завършил е предприемачество и иновации в университета Лунд, Швеция и има собствена консултантска компания от 2014 година. Преди година и половина създава клуб за настолни игри “Абордаж”, а преди месец и съиздава и настолната игра “Цар на историята”, която разработва заедно със свои ученици.