НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ

Тийноватор развива българските младежи в 10. и 11. клас и отваря нови хоризонти за възможностите на бъдещето, чрез работата с ментори и по специална практичекси ориентирана учебна програма.

Тийноватор развива иновативно бизнес мислене, отговорност и проактивност у тийнейджърите. Учи ги да се свързват в екип и им дава платформа за себезаявяване. За пет издания на програмата, от 2018, до 2023 година, са участвали над 1600 младежи.

Станете съмишленик на Тийноватор и помогнете каузата на Тийноватор да стигне до всяка точка на България. С помощта на хора като Вас повече младежи ще повярват в собствената си сила; ще са готови за пазара на работна ръка отрано; ще разберат за възможностите за развитие, които предлага България. 

Тийноватор е голяма крачка напред за всеки, който се е докоснал до програмата. 

Ако и Вие вярвате, че стартъп културата и бизнес мисленето трябва да се насърчават още от ранна възраст, подкрепете Тийноватор, за да пораснем.

Списък на лични дарители:

Светозар Георгиев

DSP Law Office

Милен Манев 

и др.

Направете банков превод:

Фондация Тийноватор

IBAN: BG23UNCR70001525652710

 

Фондация Тийноватор 

ЕИК 207750743

МОЛ: Зорница Миткова

станете ментор

Менторите в Tийноватор са предприемачи и стартъп лидери с начинания в различни бизнес сфери. Задачата им е да вдъхновяват учениците чрез личен пример и да споделят професионален опит, с който екипите да стартират бизнес. Срещите между учениците и менторите се провеждат веднъж седмично в онлайн среда или на живо. Един Тийноватор стартъп клуб се състои от двама ментори и 10 ученици. Програмата предоставя разработена учебна програма, базирана на практически упражнения и примери от бизнеса.

стани тийноватор

 

Здравей! Тийноватор 7 започва в средата на октомври 2024 година. За да се включиш, трябва само да попълниш формата. Участието е напълно безплатно. Молим те да имаш предвид, че за да участваш, трябва да си в 10. или в 11. клас през учебната година 2024-2025. Ще получиш мейл с инструкции. Записвай се смело!
 
* Viber е основният канал за комуникация в Тийноватор. Важно е да го имаш инсталиран на телефона си.
Молим те да посочиш активен имейл адрес, който проверяваш често и чрез който можем да комуникираме с теб.
* Провери дали си попълнил/а всички данни коректно, преди да завършиш формата за записване в Тийноватор 6.

станете училище-партньор