FUNnel Camp – забавлението и работата не спират

Представяме ви лагера за ученици FUNnel Camp, където се срещат ученето, работата и забавлението. Проектът е един от участниците във Финалното състезание на Тийноватор за учебната 2020-2021 година, заедно с още над 20 идеи на над 100 ученици, които през изминалата година работиха заедно с менторите си за представянето им пред жури от инвеститори.

FUNnel Camp е предприемачески летен лагер на морето за ученици между 14 и 19 години, създаден от ученици за ученици. Той е един от проектите, продължили работа след Финала на Тийноватор, с което екипът ни се гордее.

„Във FUNnel Camp ще научите предприемачески умения като продажби, преговори и генериране на идеи, бизнес познания свързани с маркетинг, лични финанси и реклама. Лагерът включва спортни активности, работилници и работа по казуси и залага на преживяванията с цел създаване на спомени, емоции и нови възможности“, казват неговите създатели от 19 СУ „Елин Пелин“ в София с ментор Калин Радулов.

Първият FUNnel Camp се случи през лятото на 2021 г. и ето какво разказват учениците за него:

„Лагерът започна със среднощно и вълнуващо пътуване във влака . След пристигането на локацията лагерниците имаха време да си починат, а вечерта разрешиха първия си казус .

Сутрините започваха с тонизираща физзаряда , последвана от закуска . След което настъпваше времето за провеждане на лекции , преминаващи в интересни задачи за изпълнение. Предпоследния ден лагерниците представиха идеите си и най-успешните от тях спечелиха .

Седмицата завърши с много усмивки , нови знания и незабравими спомени. Лагерниците се сдобиха и с нови приятели , което допълни атмосферата на самия лагер и остави трайна следа у всеки от тях.

FUNnel Camp допринесе за незабравимото лято на участниците и успя да събуди жаждата им за знания. Мотото “От ученици за ученици” остава наш приоритет, затова ни очаквайте и през следващото лято все толкова усмихнати и надъхани за още повече учене и приключения ЗАЕДНО.“

Екипът на FUNnel Camp включва:

Калин Радулов – ръководител на учебна компания

Неда Германова – Маркетинг и социални мрежи

Александра Димитрова – Редактор и сайт

Демира Шопова – Съдържание сайт

Владислав Петков – Връзки с партньори

Ивайло Илиев – Акаунт мениджър

Едис – Дизайнер

Очакваме следващото издание на лагера!

Share